dinsdag 23 oktober 2007

De prostaat is bij mannen de "G-plek"

De Aneros is ontwikkeld als een Sex Toy voor mannen. De Aneros stimuleert het gebied rond de prostaat en het perineum. Deze gebieden worden ook wel "de mannelijk G-Spot" genoemd en spelen een centrale rol in het reguleren van de erectie, het orgasme en het ejaculeren. In feit is de mannelijke G-Spot grotendeels verantwoordelijke voor de sexuele beleving bij mannen.

De Aneros wordt gebruikt om het masturberen lekkerder te maken, maar hij kan natuurlijk ook gebruikt worden tijdens het bedrijven van de liefde. De Aneros is zeker geen sex toy die alleen maar door Gay mannen wordt gebruikt. Steeds meer hetero stelletjes gebruiken de Aneros om de kracht en intensiteit van het orgasme te verhogen. Hetero mannen die wellicht zeggen dat zij de Nexus Aneros nooit anaal in kunnen brengen zitten overigens helemaal fout. Met de juiste voorbereiding is het inbrengen een fluitje van een cent. Uiteraard adviseren we je om bij deze toy een goed glijmiddel te gebruiken anders wordt het inbrengen inderdaad niet veel. Met wat glijmiddel en de juiste relaxte atmosfeer zal je merken dat de Aneros al snel zijn plekje gevonden heeft en je kunt beginnen te genieten van een nieuwe en ongekende sensatie.

Mannen, zowel Gay als Hetero, die de Aneros al gebruiken zeggen er het volgende over : "De Aneros zorgt voor meervoudige orgasmes - waarbij je niet per sé klaar hoeft te komen - en welke in minuten durende golven door je lichaam stromen"

De Aneros is gemaakt van stevig kunststof materiaal en heeft geen hinderlijke naadjes en randjes. Als je na gebruik de Aneros schoonmaakt zal je jaren en jaren plezier van deze heerlijke toy kunnen hebben. Wij vinden dit een echte Topper!

De prostaat is bij mannen de "G-plek" Door je prostaat te prikkelen, kun je heerlijk klaarkomen. Als je met jezelf bezig bent, ken je natuurlijk je gevoelige plekjes van je lichaam. Veel jongens aaien ook hun zak bij het masturberen, of wrijven met een vinger tussen hun billen omdat dit een plezierig gevoel geeft. Je kunt hierbij iets verder gaan om een vinger in je anus te duwen, dit is het vingeren.


Hoe Doe Je Het?

Ga op je rug liggen en buig je knieën. Je kunt je benen optrekken tot je borstkas, of je voeten gewoon op bed laten staan. Zorg ervoor dat je helemaal ontspannen bent. Nu maak je een vinger nat met bijvoorbeeld glijmiddel of neem hem even in je mond.
Nu kun jij je vinger langzaam in je anus laten glijden. Duw je vinger in de richting van je navel. Als je ongeveer een centimeter of 5 naar binnen zit, voel je een soort pruim.
Dit is de prostaat, Beweeg nu je vinger er langs heen. Het begin voelt het misschien raar, maar al snel gaat het rare gevoel over in prettig.
Als je een tijdje vingert zul je merken dat je opwinding toeneemt en het gevoel heerlijk is. In combinatie met het aftrekken kun je gigantisch klaarkomen. (Mijn eigen ervaring is dat je ook veel meer spuit en je orgasme zelf veel geiler is dan bij het "normaal" aftrekken.)

Uiteraard kun je in plaats van je vinger ook een Aneros gebruiken. Deze zijn er speciaal voor ontworpen. Klik hier om naar de sexshop te gaan

Geen opmerkingen:

 
Het gebruik van de technieken in dit blog is op eigen verantwoording ! Mits niet anders vermeld, claim ik geen rechten voor de afbeeldingen of video's op dit blog en liggen de copyrights bij de rechtmatige eigenaar. Als u de rechten bezit en niet wenst dat het gebruikt wordt op dit blog kunt u dit kenbaar maken via e-mail en worden ze direct verwijderd.

Using any technique in this blog is under your own responsibility ! Unless otherwise noted, I claim no credit for the images or clips on this blog, which are copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of them and do not wish them to appear on this blog, please contact me via e-mail and they will be removed immediately.